Over Rust in Vrede.nl

RustinVrede.nl is een Nederlandse leverancier van uitvaart en rouwproducten. Het is ons doel om de Nederlander een breed en gemakkelijk overzicht te geven van
alle producten die u bij een uitvaart kunt gebruiken. Samen realiseren we een passend en persoonlijk afscheid met het mooiste en meest diverse aanbod van Nederland.

We zijn gespecialiseerd in de levering van urnen, kisten, opbaarplanken en wades van hoge kwaliteit en helpen nabestaanden bij het selecteren van bloemen en rouwkaarten. Vernieuwing en productontwikkeling staan centraal bij RustinVrede. Het productaanbod wordt dan ook continu afgestemd op de veranderende vraag vanuit de markt. Al de producten voldoen bovendien aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de prachtige kist en snelle service. Het was zo mooi. Ik en mijn familie zijn erg tevreden. (…) Ik ga iedereen die ik ken vertellen dat als ze een kist nodig hebben om contact met jullie op te nemen. Jullie waren zo behulpzaam. Nogmaals bedankt!.

Sven Bijlsma

Ik was eigenlijk sceptisch over het online bestellen van een kist, maar de kist arriveerde precies zoals beloofd ruim op tijd bij het uitvaartcentrum. Het zag er nog beter uit dan op de foto en alles liep vlot. Bedankt voor de goede zorg in deze tijd van hevige emoties.

Caroline Bezemer

Ik wilde onze urnen hebben voordat we overlijden omdat ik mijn kinderen hier niet mee op wil zadelen. Er is al zoveel te regelen na het overlijden. En ik wilde de urn uitkiezen die ik wilde. Ze zijn gisteren aangekomen en ze zijn prachtig. Heel erg bedankt.

Fam. Koldenhoven