Rouwkaarten

Stuur ons de tekst, foto en instructie voor uw rouwkaart. Onze vormgevers maken er een nette, professionele rouwkaart van. Na akkoord op de drukproef ontvangt u uw rouwkaarten binnen 24 uur op uw adres.

 • Tot uw beschikking van maandag t/m zondag van 09.00 uur – 15.00 uur
 • Responstijd binnen 2 uur
 • Tekst-, beeld- en fotobewerking behoren tot de mogelijkheden
 • Eigen zeer ervaren en deskundig ontwerpteam.

 

Inspiratieboekje

  Aanvragen

  Op maandag t/m vrijdag nemen wij tot 15.00 uur nieuwe opdrachten aan. Na 15.00 uur ontvangt u de proef de volgende werkdag. Weekend opdrachten in overleg.

  Soort kaart

  Formaat kaart

  Upload tekstdocument(en) / afbeelding(en)
  Max. bestandsgrootte: 20 MB.

  Opmaak (Lettertype en indeling)


  Uw gegevens

  Ik wil jullie heel erg bedanken voor de prachtige kist en snelle service. Het was zo mooi. Ik en mijn familie zijn erg tevreden. (…) Ik ga iedereen die ik ken vertellen dat als ze een kist nodig hebben om contact met jullie op te nemen. Jullie waren zo behulpzaam. Nogmaals bedankt!.

  Sven Bijlsma

  Ik was eigenlijk sceptisch over het online bestellen van een kist, maar de kist arriveerde precies zoals beloofd ruim op tijd bij het uitvaartcentrum. Het zag er nog beter uit dan op de foto en alles liep vlot. Bedankt voor de goede zorg in deze tijd van hevige emoties.

  Caroline Bezemer

  Ik wilde onze urnen hebben voordat we overlijden omdat ik mijn kinderen hier niet mee op wil zadelen. Er is al zoveel te regelen na het overlijden. En ik wilde de urn uitkiezen die ik wilde. Ze zijn gisteren aangekomen en ze zijn prachtig. Heel erg bedankt.

  Fam. Koldenhoven